Kto je Juraj Krúpa

Kto je Juraj Krúpa?

Juraj Krúpa sa prvý krát “zjavil” v kauze parlamentný bufet. Určite si pamätáte.
Nahulváta vtedy klamal o nariadeniach hygienika, hoci tento stál meter za ním. Obhajoval neobhájiteľný papalášizmus. A zamotával sa do svojich klamstiev až tak, že to bolo úsmevné.

Druhý krát bol prichytený pri klamstve, keď bez dôkazov krivo obvinil poslanca Kéryho zo spolupráce so ŠTB. Citujem z článku “VIDEO Saskár Krúpa sa v priamom prenose zosmiešnil! Väčší HOAX dať azda ani nemohol”:

“Predseda zahraničného výboru Marián Kéry podľa neho v minulosti spolupracoval s ŠtB a s komunistami. Okrem toho ho nazval aj žoldnierom KGB. Krúpove tvrdenia však majú zásadnú medzeru. Kéry mal v roku 1989 len 11 rokov a bol ešte na základnej škole.

Krúpa bol predseda výboru pre obranu a bezpečnosť NR SR. Kým bol ale predtým?

To objasnil Miro Heredoš vo videu “Toto je vrchol! Naď, Majer, Masariková, Krúpa sú organizovaná banda!” V skratke:

  • MO (minister obrany) Jaro Naď bol jeden zo zakladateľov mimovládky SSPI (Slovenský inštitút pre bezpečnostnú politiku)
  • jeho štátny tajomník MO SR a šéfka kancelárie sú tiež spoluzakladatelia SSPI
    -> teda Ministerstvo obrany obsadili vrcholoví funkcionári Naďovej mimovládky
  • v Národnej rade ich kontroluje Juraj Krúpa, ktorý bol ich bývalý kolega na SSPI
    => táto chobotnica obsadila Ministerstvo obrany
  • títo ľudia boli vyškolení na Marshalovom centre v Nemecku, ktoré priamo riadi ministerstvo obrany USA
    => teda títo ľudia sú vo finále agenti riadení zo zahraničia

Zacitujem ešte z Mirovho statusu (celý status v dodatku):

Marshallovo centrum je bilaterálnym projektom ministerstiev obrany USA a Nemecka a je riadené priamo Ministerstvom obrany USA. Centrum vzniklo po neúspešnom pokuse o prevrat v Rusku v auguste 1991. Vtedy USA a ich obranní špecialisti identifikovali potrebu inštitúcie, ako je Marshallovo centrum.

Voľne povedané – USA si uvedomili, že bez pomoci špionážneho zázemia (!) sa im nepodarí zotročiť a ovplyvňovať východné štáty Európy a ich politikov a vysokých predstaviteľov a preto na tento účel vybudovali túto defakto špionážnu školu, Marshallovo centrum. Všetci títo traja páni sú teda školení – cez toto centrum v Nemecku, ktorého sú absolventami – priamo ministerstvom obrany USA.

A z nasledujúceho statusu:

USA po páde ZSSR vyhodnotila, že v Európe potrebuje získavať nové obranné a bezpečnostné kádre z radov politikov a predstaviteľov štátov v bývalom sovietskom bloku tak, aby vedelo formovať vznikajúce bezpečnostné štruktúry a to sa im presne podarilo – získali štruktúry, ktoré sa následne cez rôzne mimovládky alebo strany dostali do vlád alebo na vysoké ministerské posty a následne ovplyvňovali a ovplyvňujú chod svojho štátu a jeho smerovanie v otázkach zahraničnej a obrannej politiky.


Zhrnutie

Juraj Krúpa a Jaroslav Naď sú zahraniční agenti a notorickí klamári.
Do parlamentu sa dostali preto, lebo boli vysoko na kandidátke.
Vďaka nim je dnes Slovensko úplne odzbrojené a nesuverénne.

TIP: Vo voľbách teda nevoľte len stranu, ale krúžkujte konkrétnych ľudí, ktorých poznáte. O ktorých viete, že chcú Slovensku naozaj pomôcť.
Nech sa už do parlamentu nedostanú zahraniční agenti ako je Krúpa…


Dodatok: status Mira Heredoša ❗️ŠOKUJÚCI POHĽAD DO PERSONÁLNYCH VÄZIEB VOJNOVÝCH ŠTVÁČOV❗️

Priatelia,

tento status prinesie ďalší, hlbší pohľad na ďalšie prepojenia “organizovanej” protištátnej politickej propagandy.

Minister Jaroslav Naď, jeho štátny tajomník Marián Majer a ich poskok a poslanec NR SR Juraj Krúpa sú prepojený vzájomne do takej miery o ktorej spoločnosť ani netuší – a preto sú títo ľudia monolitickým hlasom vojnového, protiruského štvania.

1️⃣ VŠETCI TRAJA SÚ VYŠKOLENÍ AMERICKOU ŠPIONÁŽNOU ŠKOLOU – MARSHALLOVÝM CENTROM V NEMECKU

Nielen minister Jaroslav Naď (ako som uviedol pre časom v analýze o ňom a tiež Lajčák) ale dokonca aj Naďov štátny tajomník z MO SR Marián Majer a poslanec NR SR Juraj Krúpa sú absolventami “Programu pokročilých bezpečnostných štúdií v Európskom centre pre bezpečnostné štúdie Georgea C. Marshalla” v Nemecku.

Pre ľudí a občanov, ktorí ani netušia, čo je to za centrum:

Marshallovo centrum je bilaterálnym projektom ministerstiev obrany USA a Nemecka a je riadené priamo Ministerstvom obrany USA.

Krátko k jeho zázemiu:

Centrum vzniklo po neúspešnom pokuse o prevrat v Rusku v auguste 1991. Vtedy USA a ich obranní špecialisti identifikovali potrebu inštitúcie, ako je Marshallovo centrum.

Európske velenie Spojených štátov (EUCOM) začalo vypracúvať návrhy na rozšírenie “obranných a bezpečnostných kontaktov” s rozvíjajúcimi sa demokraciami strednej a východnej Európy a Euroázie cieľom “pozitívne” ovplyvniť rozvoj bezpečnostných štruktúr vhodných pre demokratické štáty.

Na základe smernice Dicka Cheneyho, ministra obrany USA, bola škola v lete roku 1993 otvorená.

Voľne povedané – USA si uvedomili, že bez pomoci špionážneho zázemia (!) sa im nepodarí zotročiť a ovplyvňovať východné štáty Európy a ich politikov a vysokých predstaviteľov a preto na tento účel vybudovali túto defakto špionážnu školu, Marshallovo centrum.

Všetci títo traja páni sú teda školení – cez toto centrum v Nemecku, ktorého sú absolventami – priamo ministerstvom obrany USA.

2️⃣ VŠETCI TRAJA SÚ KOLEGOVIA Z NAĎOVHO INŠTITÚTU

Minister Jaroslav Naď a jeho štátny tajomník Marián Majer spoločne zakladali Naďov Slovenský inštitút pre bezpečnostnú politiku (SSPI).

Tento inštitút má byť nezávislá mimovládna organizácia, ktorá spája „expertov“ na otázky bezpečnostnej a obrannej politiky z vládnych, mimovládnych, súkromných a akademických inštitúcií. Zameriava sa na “výskum a analýzu aktuálnych bezpečnostných výziev” a “odhaľuje šírenie mýtov o zahraničnej politike SR”. Aké príznačné!

Naď v rokoch 2016 – 2018 pracoval ako riaditel svojej mimovládky a poskytoval pre média vyhlásenia k obrane a Matovič ho urobil následne tieňovým ministrom obrany SR v svojom hnutí.

A predstavte si Juraj Krúpa bol v rokoch 2016 – 2019 programovým riaditeľom pre bezpečnosť a obranu v tejto Naďovej mimovládke.

Počas týchto rokov sa mu podarilo stať sa “hlavným odborníkom” pre médiá, ktorým poskytoval analýzy a vyjadrenia k medzinárodnej i domácej obrannej a bezpečnostnej politike. Následne sa ako pobočník Naďa dostal na kandidátku OĽANO.

Marián Majer je spoluzakladateľ tohto Naďovho inštitútu SSPI, mediálny obranný analitik a človek, ktorý bol rovnako médiami prevzatý, ako „obranný odborník“ tejto mimovládky.

Ako bývalí úradníci ministerstva obrany SR boli počas rokov 2016 – 2020 boli poplatní protismerácki štváči.

Všetkých troch tak spája práca a spojenectvo v Naďovom “bezpečnostnom” inštutúte.

3️⃣ SPOLOČNÉ NITKY V GLOBSECU A NA MINISTERSTVE OBRANY

Ministra Naďa a štátneho tajomníka spája organizácia GLOBSEC. Jaroslav Naď v rokoch 2014 – 2015 pracoval ako zástupca riaditeľa mimovládnej organizácie GLOBSEC a expert tejto organizácie na obranu a medzinárodnú bezpečnosť v rámci Globsec Policy Institute.

Marián Majer je zase bývalým vedúcim programu bezpečnostnej a obrannej politiky GLOBSEC v rámci Globsec Policy Institute.

Predtým pracoval ako výskumný pracovník v Centre pre európske a severoatlantické záležitosti (2012 – 2014), ktoré bolo založené v roku 2003 a do jeho okruhu záujmov patrí zahraničná a bezpečnostná politika USA, budúcnosť NATO a európskej bezpečnostnej politiky, slovenská bezpečnostná politika, Strategické hodnotenie obrany, medzinárodná bezpečnostná a vojenská spolupráca.

Rovnako ako jeho šéf Naď absolvoval výcvik a mnoho kurzov na Ministerstve zahraničných vecí USA, škole NATO v Oberammergau, Akadémii obrany NATO v Ríme (!!!).

Naď po skončení štúdia pracoval na Ministerstve obrany SR (2004 – 2013) na rôznych pozíciách, medzi inými ako zástupca riaditeľa Odboru medzinárodných vzťahov, riaditeľ Kancelárie štátneho tajomníka a jeho poradca, či generálny riaditeľ Sekcie obrannej politiky, medzinárodných vzťahov a legislatívy.

Majer pôsobil rovnako dlhú dobu na Ministerstve obrany SR na rôznych pozíciách (2004 – 2012), okrem iného aj ako riaditeľ (2012) zodpovedný za strategické dokumenty, medzinárodné vzťahy, operácie krízového manažmentu a legislatívnu činnosť.

Juraj Krúpa v rokoch 2013 – 2016 pôsobil na Stálej delegácii SR pri NATO, presne tam, kde vyhral Naď výberové konanie na MO SR ako jediný uchádzač a v Bruseli pôsobil v rokoch 2012 – 2013.

ZÁVER 🇸🇰

V tomto štáte sú prepojenia ľudí a spoločná história – a častokrát ich zázemie na úrovni „agentov“ cudzích mocí – tak hlboké, že sa človek prekvapí, ako je náš štát zašpinený propagandou USA a Bruselu.

Všetky vlády si – poza očí verejnosti – pestovali celú dobu kádre, zapredaných ľudí a poskokov NATO a USA alebo im dovoľovali sa rozrásť a zosilnieť – a to všetko sa nám dnes obracia proti. Proti našich národnoštátnym záujmom.

Toto je pravý obraz stavu Slovenska.

Ak po voľbách nepríde k vyčisteniu ministerstiev doslova od agentov cudzích mocí, tak je úplne jedno, kto vyhrá voľby.

Skutočne ich vyhrá pre Slovensko iba ten, alebo iba tá strana, ktorá takýto absolútny poriadok urobí!

Toto je moje presvedčenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *