Kto môže za kovidové nadúmrtia

Kto za “Sabakove úmrtia” naozaj môže?

V minulom článku som Ako zistiť, či je správa pravdivá? som písal, že skutoční páchatelia zvyčajne zvaľujú svoju vinu na druhých a preto ako prvé treba preveriť, či náhodou nehovoria o sebe.

Vo videu Lekár Sabaka: Pre Uhríka a Mazureka nám pacienti nedôverovali a zomreli podľa mňa nastala presne táto situácia: vinný obviňuje nevinných za svoje zlyhania. Navyše to urobil v Denníku N, v ktorom Monika Tódová robievala rozhovory s kajúcnikmi (rozumej: usvedčenými zločincami), ktorým tak robila mediálne krytie.

Títo zločinci – ktorých vina je nepopierateľná – v nich tiež obviňovali druhých. No ukazuje, sa, že ich obvinenia bývali častokrát účelové, vymyslené a zámerne nepreveriteľné (keďže úplatky v hotovosti nie je možné dokázať), pričom tieto videá slúžia len na manipuláciu s verejnou mienkou (ako náhrada neexistujúcich dôkazov).

Ako je to v prípade Sabaka vs Uhrík a Mazurek?

Pripomeňme si, čo sa u nás dialo a čo podľa mňa mohlo mať vplyv na kovidové úmrtia:

  • NOVINÁRI najprv strašili “smrteľnou chorobou na ktorú neexistuje liek” pri ktorej “sa ľudia budú dusiť”
    • čím nasadili národu “NOCEBO”, vďaka ktorému sa dusili aj tí, ktorí by sa nedusili
  • Matovič citovo vydieral: “chcete si zabiť babičku?”
    • čo určite spôsobovalo psychické problémy, ktoré zhoršujú imunitu
  • VLÁDA zavrela ľudí doma
    • vďaka čomu v priemere pribrali 7kg (čím sa stali rizikovejší) + zhoršili si imunitu
  • nariadila im dusiť sa v respirátoroch => ktoré nielenže pred mikroskopickým vírusom fyzicky ochrániť nemohli, ale vďaka nim si “pestovali” patogény a plesne, z ktorých mali “maskné”, alebo dýchacie problémy, ktoré ich mohli dostať až do nemocnice
  • FB admin “HOAXY A PODVODY PZ” tieto neodškriepiteľné nežiadúce účinky popieral alebo bagatelizoval, kritické hlasy cenzuroval a nahlasoval
  • Vladimír Šnídl + Jakub Goda (Denník N) hejtovali skúsených a rešpektovaných lekárov
    • až youtube zrušil účet Igorovi Bukovskému + pomazal aj iné videá
    • lekárska komisia šikanovala ďalších lekárov
  • FB admin MZ chorým odporúčal len paralen + čakať, merať si hladina kyslíku a keď klesla, mali si zavolať sanitku
  • vláda nahnala zdravých tam, kde posielala chorých
    • museli sme sa dávať zbytočne pretestovávať
      (pričom dnes vieme, že to ničomu nepomohlo)
  • pred testom sme sa museli vysmrkať na určenom mieste
    • teda v kontaminovaných priestoroch,
      • kde chorí rozptýlili vírusy, sa nakazovali zdraví
  • údajní samozvaní “odborníci” o ktorých sme dovtedy nepočuli (Sabaka + Jarčuška, nazvime ich “SABAKOVCI”) proti týmto kontraproduktívnym nariadeniam nenamietali a skúsenejších kolegov sa nezastali
  • FB admini publikovali zmanipulované štatistiky + Sabakove klamlivé tvrdenia + klamali i v nepopierateľných situáciách
    • vďaka čomu natoľko stratili dôveru ľudí,
      • až museli pri najväčších manipuláciách vypnúť komentáre
  • MÉDIÁ + FB ADMINI + SABAKOVCI viedli DŽIHÁD PROTI lieku IVERMEKTÍN
    • odrádzali tak od domácej liečby, s ktorou mali mnohí dobré skúsenosti
    • nemohol zabrať ani laboratórne zistený účinok, ani placebo efekt
  • ambulantným lekárom bolo nariadené liečiť cez telefón
    • vďaka čomu ľudia zbytočne končili v nemocnici u Sabakovcov
  • Sabakovci tam predpisovali predražený a neúčinný Remdesivir s množstvom vedľajších účinkov + napájali ich na vražedné ventilátory

.. ale podľa Sabaku, za to, že mu umierali ľudia, môžu Uhrík a Mazurek!
(na ktorých podal trestné oznámenia na stovky tisíc eur)


Trestné oznámenia Sabaku

Podľa statusu Milana Uhríka z 10.3.2023:

Len si sem odložím zoznam žalôb s požadovaným odškodným, ktoré evidujem od MUDr. Sabaku voči jeho kritikom.

1) Sabaka vs. Uhrík – 28 000 eur
2) Sabaka vs. Mazurek – 20 000 eur
3) Sabaka vs. Republika – 100 000 eur
4) Sabaka vs. Pastuszek – 15 000 eur
5) Sabaka vs. Kulturblog o.z. – 15 000 eur
6) Sabaka vs. Kulturblog s.r.o. – 5 000 eur
7) Sabaka vs. Mazurek časť 2 – 50 000 eur
8) Sabaka vs. Uhrík časť 2 – 30 000 eur

Spolu požaduje: 263 000 eur

Pripomínam, že deklarovaným cieľom žalôb p. Sabaku je očistiť svoju pošramotenú povesť. Napríklad aj od tvrdení, že “má zrejme nos na peniaze”.


Aký môže byť skutočný vplyv Mazureka a Uhríka?

Poslanci za Hnutie Republika kritizovali opatrenia (ktoré sa ukázali ako kontraproduktívne), očkovanie (ktoré proti covidu nechráni) a alarmistické reči médií a samotného Sabaku (ktoré sa nevyplnili).

Namiesto nezmyselných opatrení apelovali na posilňovanie imunity (čo pomáhalo bojovať proti covidu), správne prirovnávali kovid ku chrípke (čím zrušili časť nocebo efektu vyvolaného médiami) a ich bývalý spolustranník dokonca odporúčal efektívnu liečbu (aj keď sa Zomri za to Kotlebovi vysmievalo, Bromhexin sa v štúdiách účinkov na liečbu covidu umiestnil na predných priečkach medzi testovanými liekmi).
Svojim prístupom teda určite viac ľudí zachránili, ako im mohli uškodiť.

Je tu ale ešte ďalší faktor: vzhľadom na rizikovosť covidu, sú jeho obete zvyčajne dôchodcovia na sklonku života. Tí väčšinu informácií prijímajú z masmédií, teda z TV alebo rozhlasu, kde Uhríka a Mazureka moc nepozývali. Možno ich teda ani nepoznali.

Je teda nepravdepodobné, že by obetiam nejako mohli uškodiť, alebo ich ovplyvniť.


Čo všetko sa v “maskách” môže skrývať

.. je pekne znázornené vo videu. Okrem toho:

Štúdia masiek publikovaná NIH naznačuje, že masky N95 Covid môžu vystaviť nositeľov nebezpečnej úrovni toxických zlúčenín spojených so záchvatmi a rakovinou

„Štúdia zistila, že chemikálie uvoľňované týmito maskami mali osemnásobok odporúčaného bezpečnostného limitu toxických prchavých organických zlúčenín (TVOC).

Vdychovanie TVOC sa spájalo so zdravotnými problémami, ako sú bolesti hlavy a nevoľnosť, zatiaľ čo dlhodobé a opakované sa spájalo s poškodením orgánov a dokonca rakovinou.


Remdesivir bol podávaný aj Dr. Pijákovi, napriek jeho odporu

Jedným z lekárov, proti ktorým bol vedený mediálny lynč bol Dr. Piják. Médiá ho označovali za dezinformátora a antivaxera, napriek tomu, že proti Covid bol zaočkovaný. Keď po ochorení kovidom prišiel do nemocnice dobrovoľne kvôli monoklonálnych protilátkam, bol mu proti jeho vôli podávaný Remdesivir:


Dr. Piják šiel do nemocnice v stredu pred dvoma týždňami okolo obeda. Hospitalizovaný však bol až pred polnocou “Do nemocnice išiel za účelom podania monoklonálnych protilátok, 4 dni proti jeho vôli mu podávali remdesivír, pod nátlakom a rezignáciou. Aktuálne mu podľa jeho slov sa zhoršujú niektoré pečeňové testy, ktoré mu nerobili kompletnejšie,” informujú Hlavné správy. 

Radoslav Čičala tiež informoval, že Piják je na covidovom oddelení. Starostlivosť o neho zabezpečuje lekár s cca trojmesačnou praxou. “Proti jeho vôli mu podali Furosemid na “odvodnenie”. Sám povedal, že bol dehydratovaný a vzhľadom pre problémy s obličkami sa potrebuje zavodňovať, nie odvodňovať. V nemocnici sa cíti nepríjemne a obáva sa o svoj život. Dnes ho chceli proti jeho vôli prekladať z jeho spádu, kde teraz je – na Kramároch do nemocnice v Ružinove.” 

“S doktorom som sa rozprával dlhší čas, je plne pri vedomí, orientovaný vo všetkých kvalitách správne, schopný plne rozhodovať o zásahoch do telesnej a duševnej integrity.” informuje Dr. Čičala: “Cítiť z neho krivdu a útok na psychiku útočnými, ohovárajúcimi, zosmiešňujúcimi článkami, ktoré v kritickom období prispeli k zhoršeniu aj telesného stavu, aj psychického stavu. Tento útok na jeho osobu a arogantnosť médií sa javí ako organizovaný.” 

Na tomto prípade sa ukázal nielen dvojitý meter v prístupe s kritikmi režimu a údajnými “antivaxermi”, ale názorne sa preukázala aj nesprávna liečba.

Poznámka: napájanie na ventilátory a predpisovanie drahých liekov mohli byť spôsobené aj “korupciou”: poisťovne totižto za liečbu kovidových pacientov platili omnoho viac ako za ostatné choroby, čo “motivuje” nemocnice ku nadbytočnej liečbe, alebo podvádzaniu (presunutie nekovidového pacienta na kovidové oddelenie).


Zhrnutie

Ako už vieme, za kovidové úmrtia nemôže samotný Covid-19. Ľudia ktorí umreli “s kovidom”, buď umierali prirodzene kvôli svojmu vysokému veku, alebo kvôli iným pridruženým chorobám.

Ku týmto prirodzeným úmrtiam sa ale pridali aj úmrtia neprirodzené, keď bola liečba zanedbaná kvôli kontraproduktívnym nariadeniam vlády, alebo bola neprávna.
Prispeli k nim aj novinárski aktivisti a facebookoví admini, ktorí šírili paniku, bojovali proti účinnej liečbe a šikanovali lekárov ktorí túto liečbu odporúčali, alebo kritizovali vládu či nariadenia. A samozrejme prispela aj vláda, na čele s manipulátorom Matovičom.
Vo finále ale majú tieto úmrtia na svedomí hlavne samotní lekári, ktorí sa proti kontraproduktívnym opatreniam nevzopreli a liečili pacientov nesprávne.
A nie, za ich zlyhanie nemohla strata dôvery kvôli opozičným politikom, lebo túto stratu dôvery spôsobili klamstvá vlády, médií, facebookových aktivistov a samotných lekárov.

Namiesto toho, aby si Sabaka uznal svoju vinu, snaží sa ju zvaliť na opozičných politikov a spolu s poplatnými médiami a mimovládkami ich šikanuje trestnými oznámeniami.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *